Winkelwagen

Sluiten

Ons Hygiëne papier

 

♥️ Het Origineel!

Smooth Panda is het eerste Europese merk voor toiletpapier, zakdoeken en keukenpapier gemaakt van 100% bamboe. 

♥️ De Bamboe Professionals!

Sinds het voorjaar van 2016 produceert Smooth Panda Bamboe-hygiënepapier. Niets anders! Onze specialisatie is echter slechts een van de redenen voor tienduizenden tevreden gebruikers.

♥️ Eerlijke prijs

De prijzen voor onze producten zijn vergelijkbaar met A-merk producten van cellulose papier, we gaan niet voor de laagste prijs, wel voor een eerlijke!

De Bamboe voor onze Smooth Panda producten komt uit verantwoord beheerde bossen (FSC® 100% FSC-C106855). Elk van onze producten is alleen verpakt in papier of karton en is ongebleekt, wat ons enorme hoeveelheden water en energie bespaart. Bovendien doen we dit zonder onnodige toevoeging van chemicaliën.

Toiletpapier

  
Ons 3-laags, ongebleekt toiletpapier wordt geleverd in rollen van 200 zachte vellen. De vellen hebben een afmeting van ongeveer 10 x 12 cm en zijn voorzien van een reliëf aan de rand, die zorgt voor een stevige samenhang van onze drie zijdezachte lagen zodat we geen lijm nodig hebben. Ons karamelkleurige papier is verkrijgbaar in vierkante verpakkingen van 8 rollen of onverpakt.

Zakdoekjes

Met een loopneus helpen we je graag met onze 3-laags ongebleekte zakdoeken. De zachte, scheurbestendige doeken zijn verkrijgbaar in gevouwen verpakkingen van 360 stuks, genoeg voor het hele gezin, vrienden of collega's. Voor transport onderweg is er onze herbruikbare en praktische case van blik, die is versierd op het deksel met gestempelde Smooth Panda-letters.

Keukenpapier

Het nieuwste product van Smooth Panda: het absorberende keukenpapier in de ingenieuze kartonnen verpakking. Met de 200 praktische losse vellen van één doos kunt u eenvoudig één hand gebruiken voor eventuele ongelukjes in de keuken of waar ook thuis! Tevens is dit karamelkleurige papier geschikt als praktisch servet! 1 doos van 200 vellen is vergelijkbaar met 4 standaard rollen keukenrol.

♥️ Maar waarom eigenlijk papier van Bamboe?

Bamboe sterft niet af na het ''kappen''. In plaats daarvan produceren deze planten elk jaar nieuwe scheuten die we tientallen jaren kunnen oogsten. Bamboe bevat meer pulp dan bomen en groeit sneller. Er zijn geen meststoffen of pesticiden nodig om de bamboe snel te laten groeien, en de bamboe kan de eerste keer slechts drie jaar na het planten geoogst worden.